Post by spiropgosdosuf on Mar 16, 2022 5:51:06 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Chinese Characters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Chinese Characters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni (več denarja) ▞▞▞
▞▞▞ Learn Chinese Characters 2022 version ▞▞▞
Zelo dobro orodje za učenje. Všeč mi je bila razlaga in sem mislil, da je to vključeno v to.
Learn Chinese Characters Švietimas wfrf
Učiti se je zabavno. Pri preučevanju tako radikalov kot HSK 1 je učinkovit. Najlepša hvala.
Všeč mi je ta aplikacija, čeprav šele začenjam
to je res dobra aplikacija za učenje kitajščine, jaz osebno priporočam namestitev te aplikacije
Najboljša aplikacija za učenje branja kitajskih znakov, ki sem jo do sedaj našel. Res dobro sestavljeno, lahko rečete, da je bilo v to vloženega veliko razmišljanja in truda.
Boljše od pričakovanega. Poučuje govorjenje, branje in izgovorjavo z videoposnetki, ki razlagajo radikale in slovnične točke.
Ali ne bi smelo biti 214 radikalov?? Zdi se, da še vedno manjka približno 36 radikalov.. a vseeno sem res hvaležen temu razvijalcu aplikacije, ker sem si vse te radikale poskušal zapomniti približno 2 meseca prej, vendar ni bilo nobenega napredka. S to aplikacijo sem si jih vse zapomnil v enem tednu. Slika in barva sta mi zelo pomagali. Najlepša hvala.. 😀🙏
Learn Chinese Characters Eğitim hzn
Želim imeti tradicionalno kitajsko različico in kitajski glas. Ideja in dizajn sta tako briljantna.
enostaven za razumevanje in všeč mi je tudi tempo. to je zelo uporabna aplikacija
amaziiiiing Počutim se, kot da nimam kaj početi in znanje se samo prenaša v mojo glavo. Za vsak jezik bi morala obstajati takšna aplikacija. Ti fantje so to uspeli
Zadrževanje je težko brez konteksta. Videoposnetki so lepi, vendar ni videa na lik. Ugotavljam, da se s to aplikacijo komaj spomnim znakov. Tudi brezplačna različica obljublja določeno količino potegov na dan, vendar se zdi, da števec ne deluje dobro, saj je meja dosežena že po nekaj potezah. Poskušal sem biti všeč, vendar je brezplačna različica preveč omejena in metoda imo ni vredna cene.
Lepa aplikacija... Popoln in enostaven način za razumevanje in učenje kitajščine.
Zelo preprosto in jasno. Res dobra možnost
Precej dobro, razvijalec je vložil veliko truda v ustvarjanje tega orodja!
Ta aplikacija je prav neverjetna 🍀 Najlepša hvala. Zelo mi je pomagala
0 zvezdic
lepo 👍 uživam
Želel sem najti dobro aplikacijo, ki se ni zanašala na naročnine, saj so vse aplikacije, ki sem jih uporabljal, posodobljene na model, ki temelji na naročnini. Šele ko sem to aplikacijo uporabljal tri dni, me je prizadela »Naročite se ali pa je ta aplikacija v bistvu neuporabna in frustrirajuće omejena«. Kakšna sramota.
Learn Chinese Characters Освіта yawf
Zaenkrat res odlična aplikacija. Neverjetno je, da je brezplačen in upam, da bom z njim prišel do hsk 3. --- Po skoraj 6 mesecih uporabe mi je še vedno všeč. V nekaj mesecih sem se lahko premaknil na več stopenj HSK in res sem izboljšal svoj besedni zaklad. Želim si več funkcij, kot je možnost pregleda več kot enega HSK naenkrat, ker zdaj pozabljam besede HSK 3, ko se osredotočam predvsem na HSK 4 in je moteče nenehno preklapljanje med obema krovoma. Dodajanje lastnih kartic.
Numbers from Dave and Ava Læring jst
Odlična aplikacija! Enostaven za uporabo in veliko uči o radikalih.
Ta aplikacija mi je res všeč!! Enostavno, enostavno in zelo učinkovito!!!
Odlična aplikacija .... zelo kakovostna in privlačna. Po e-pošti so mi povedali, da bodo višje ravni hsk dodane pozneje. Lepo je slišati, saj je to ena najboljših aplikacij, ki sem jih našel.... element za pisanje bi lahko bilo kul dodati tudi pozneje.
To je odlična aplikacija. Najboljše, kar sem našel, ko gre za razlago konceptov, ki stojijo za Hanzijem, in se jih spomnim. Rad bi imel tudi kratko razlago Hanzija in njihovih komponent brez povezave, če bo to mogoče. Hvala, zdaj lažje razumem in si zapomnim Kanji.
Aplikacija je super. Pomaga vam, da se hitreje učite in zapomnite. Ampak imam predlog, ali lahko najdete načine za shranjevanje napredka v oblaku/internetu, ker sem kupil nov telefon in sem moral začeti znova😭😭😭
Neverjetno... Kitajsko sem se začel učiti v mladosti in čutim, da so bili znaki težki, zdaj pa po uporabi te aplikacije čutim, da kitajščina ni tako težka.... Najlepša hvala Ginkgo
Naučite se znakov in besed s ponavljanjem.
To je najbolj zapletena aplikacija za učenje mandarinščine doslej, videoposnetki z razlago so neverjetni in vam pomagajo razumeti znake korak za korakom ter razumeti radikale, ki vam dajejo namig za pomen in zvok znakov. Poskusi! Vso srečo!
ali so v tej aplikaciji kakšni testi
PREPROSTO. Kartice, barvno označene za tone. Slika: kot oseba za 人 ali Zemlja za 土. Jasna izgovorjava. Točno to, kar sem želel.
Kul aplikacija, zelo koristni videoposnetki z ozadjem za liki.
Izjemno uporabna aplikacija. Nisem našel aplikacije, programa ali knjige, ki bi prav tako delovala
To je moj prvi dan v tej aplikaciji, res je dobra 👍
ta aplikacija je prijetna, da ne opravljate samo kviza ali shranjujete besedišče ne ves čas. lahko vidite, da je narisana Beseda in njen izvor razložen v Videoposnetku s strani osebe, ki ni v tonu robota. to pomaga, da lahko sprejmete, kar ste videli in slišali. ne takoj na naslednjo besedo. moja najljubša stvar je ne robotski glas in mali posnetki, kako so napisani in kako so se spremenili.Nekoč sem živel v Pekingu in kasneje na Tajvanu in čeprav vem že veliko mandarinščine, sem zarjavel in zelo uživam v tej recenziji. Čeprav sem do zdaj prestal večino tega, sem popolnoma osupel nad količino dela, ki je bila vložena v to; zasnovano za zgodnjo začetniško raven, vendar je enostavno preskočiti razlage, ki jih že poznam!很好,先生!我要用這個每天! Želim si, da bi imel kaj takega pred 20 leti.加油,大家!Vsi, ki se učijo mandarinščine na kateri koli ravni spretnosti, si oglejte to aplikacijo.
lepo,
Ta aplikacija je tako dobro narejena, da je učenje kitajskih črk skoraj zasvoji. Koncept aplikacije je res intuitiven in pameten, kratke in zanimive razlage pa so zelo učinkovite (in ohranjene tako, da nikoli ne postane dolgočasna). Vsekakor priporočam to aplikacijo!
Odlična aplikacija! Vsekakor priporočam tistim, ki se nameravate začeti učiti kitajsko.
Veliko več, kot sem pričakoval. Majhne lekcije, vmešane v kartice, so dobro narejene in res zanimive.
Všeč mi je, vendar je nekaj težav. Besede s 3 znaki so nečitljive, ker ne pašejo na moj zaslon, da ne omenjam še daljših. Na srečo je večina besed kratkih, tako da to ni velik problem. Na splošno se mi zdi ta aplikacija uporabna in integrirani videoposnetki me pogosto naučijo stvari, ki so zanimive, ali pomagajo zapomniti besede z razlago, kako je lik sestavljen.
Learn Chinese Characters Освіта dad
Resnično koristna kombinacija značaja, slike in izgovorjave. Lepo bi bilo imeti nastavitev za poenostavljen vs tradicionalni značaj.
Uporabna in enostavna aplikacija.
Dobra aplikacija. Najboljše, kar sem jih kdaj srečal med jezikovnimi aplikacijami.
Čudovita aplikacija, ki olajša učenje. Pinyin je naveden nad vsakim znakom in razvijalec je vnesel tudi položaj vsakega radikala. Res neverjetna aplikacija, ki jo je ustvaril ta razvijalec. Če bi naredil eno posodobitev, bi bilo lažje razlikovati, kje bi bila radikalna umestitev; z ikono za pozicioniranje poleg radikala in označeno polje enake barve kot navedena umestitev radikala. Na primer, rumeni radikal = rumeno pozicijsko polje za vizualno.
Zelo so mi všeč Ginkgo Flashcards, vse sem dolžan. So enostavna za uporabo in zelo učinkovita učna orodja po zelo ugodni ceni. Uporabljam jih vsak dan in čutim, da mi zelo pomagajo pri učenju jezika. Hvala za odličen izdelek.