(Android) Hiragana - Learn Japanese odomknúť (neobmedzené množstvo mincí)
Mar 16, 2022 6:02:57 GMT 1
Post by spiropgosdosuf on Mar 16, 2022 6:02:57 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hiragana - Learn Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hiragana - Learn Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť (neobmedzené množstvo mincí) ▞▞▞
▞▞▞ Hiragana - Learn Japanese 2022 version ▞▞▞
Ak sa chcete naučiť hiragana bez predchádzajúcich skúseností, túto aplikáciu neodporúčam. Niektoré z nich by ste museli poznať vopred a neposkytne vám lekcie vysvetľujúce postavy, ale ak hľadáte prax, je to skvelá aplikácia.
Toto je jediná aplikácia, ktorá opravuje moje „pisoárstvo“, keď je nesprávne. Tiež kvôli tomu, aké sú jeho očakávania primerane vysoké, v skutočnosti mám dosť praxe, že to uľahčuje udržanie.
No, nechcem túto aplikáciu nenávidieť, ale zakaždým, keď sa ju pokúsim otvoriť, bez ohľadu na to, čo, neotvorí sa. Urobil som všetko pre to, aby to fungovalo, ale nič nefunguje. Opravte túto chybu.
Hiragana - Learn Japanese Təhsil nzl
táto aplikácia mi pomáha lepšie sa učiť.
ji=じ nie ぢ je veľmi mätúce
Milujem, keď môžem cvičiť svoje ťahy.ありがち ね
Milujte aplikáciu... naozaj užitočná a zábavná...! Nie som však schopný napísať hiragana pre SE,.. Prvý ťah vychádza v poriadku, ďalšie dva neviem dokončiť... nejaká chyba. Takže nie je možné postúpiť ďalej..! Dúfam, že problém nie je len v mojom telefóne. Prosím skontrolujte a opravte... ďakujem!
Používam to chvíľu a je to úžasné. Skvelý doplnok k mojim lekciám. Milujem aj ich aplikáciu katakana.
Hiragana - Learn Japanese Utbildning ujo
Hiragana - Learn Japanese חינוך wav
Táto aplikácia sa veľmi ľahko používa a je pre mňa užitočná. Ďakujeme dev za váš príspevok.
Veľmi užitočné pre rýchle učenie sa kana. Používateľ by mal kombinovať prax s ručným písaním, aby dosiahli čo najlepšie výsledky.
Naučil som sa hiragana tak rýchlo! Vždy, keď som v autobuse, zobuď sa skoro, robím tieto cvičenia.
Pomôže vám zapamätať si abecedy vhodné na precvičenie. Jednoduché použitie, hladké, bez pridania. Skvelá aplikácia
Táto aplikácia zďaleka nemá konkurenciu. Toto je najlepšia aplikácia a je zadarmo!
O tejto aplikácii nemožno povedať dosť dobrých vecí. Funkcia prírastkového kreslenia mi skutočne pomohla rýchlo sa naučiť hiragana! Ďakujem!
Dobrý nápad, ale zlá realizácia..
Je to perfektný spôsob, ako študovať a učiť sa poctivo!!! Jediné tlačidlo návrhu, ktoré mám, je tlačidlo „ops“. Toľkokrát som omylom ťukol na obrazovku, kým som nemal šancu správne odpovedať na tie, ktoré poznám! Niektorí by mohli tlačidlo zneužiť, ja viem, ale myslím si, že by to bolo užitočné pre tých, ktorí sa snažia dostať zelenú na každú sekciu, aby mali pocit, že sa úspešne naučil. (:
Poskytuje 3 samostatné spôsoby, ako posilniť rovnaké znaky a zvuky Hiragana. Tiež sa častejšie pýta na nesprávne odpovede, aby sa chyby rýchlejšie opravovali
Milujem túto aplikáciu a spôsob, akým nás učí hiragana, ale našiel som malý problém... Zatiaľ som sa v tejto aplikácii nedostal ďaleko a viem, že môže byť viac problémov, ale zatiaľ mám toto: keď chcem písať zvuky t, n a h v rómčine, potom mi to vôbec nedá 'ho'. Jediné, čo robí, je dať mi buď „tsu“ alebo „to“ 2 až 3 krát za sebou! Ak môžete, opravte to!
Táto aplikácia nikdy neučí, ako písať hiragana
Stiahnuť pre iOS. Stiahnuť pre Android ... 7. Learn Japanese! – Kanji. Jednou z ťažších vecí pri učení japončiny je zapamätanie si Kanji.
Vďaka tomu si pamätám všetky hiry
plus žiadne špeciálne povolenia. perfektný doplnok k môjmu alobalovému klobúku.
Milujem túto aplikáciu. Vlastne sa učím a pamätám. Jediná vec, ktorá je vypnutá, je nástroj na písanie. Dovoľuje mi začať rad, ale okamžite ho preruší a zlyhá. Bez ohľadu na to, čo sa snažím urobiť, nedovolí mi nakresliť nič iné ako malú čiaru. Okrem tejto úžasnej aplikácie
Naučil som sa písať po japonsky ありがとう♡
Táto aplikácia by bola skvelá, keby vás neskúšala bez lekcie. Očakáva, že budete poznať ťahy každej postavy bez poučenia. Očakáva, že si budete môcť vybrať postavy zo skupiny štyroch bez toho, aby ste vedeli, čo by to mohlo byť, pokiaľ neprejdete únavnými kvízmi o ťahoch. Existuje veľa lepších aplikácií.
Nemôžem to opísať.. Ale peklo pre tých, ktorí sa chcú naučiť Hiragana, táto aplikácia sa vám bude páčiť ako mne!
き a ぎ sa píšu odlišne. Inak super appka.
Hiragana do angličtiny a naopak je skvelá. Písanie je frustrujúco zlé, nepozná ani malú odchýlku.
Je to skvelé a takmer dokonalé. Prešiel som všetkými lekciami za týždeň. Zaplatil by som za to, keby bola možnosť. Jediné, čo by som rád videl, sú: záverečná lekcia so všetkými znakmi a užívateľsky prívetivejšie písanie (prázdne zadanie a „vidieť“ samozrejme nie sú správne – preklepy by sa nemali počítať)
Naučil som sa všetky znaky hiragany za jeden týždeň! Existuje aj verzia katakana?
Top! Jediná maličkosť. Malo by byť možné učiť sa rôzne skupiny spolu.
Escape Bubble রোমাঞ্চকর pky
S touto aplikáciou si môžete naozaj vychutnať učenie sa písať!
Len vás hodí dovnútra. Neposkytuje vám materiály vopred ani nepreskúma ich význam v jazyku. Doslova sa začnite nad vecami pýtať. Nemý.
Hiragana - Learn Japanese Læring qjgg
Skvelé pre flash karty a tréning písania. Cvičenie písania môže byť trochu frustrujúce, ale kreatívny a užitočný spôsob, ako si zapamätať hiragana. Ideálne na voľné minúty čakania!
PÁČI SA MI TO
S potešením môžem povedať, že táto aplikácia nie je nepríjemná a skutočne funguje dobre. To mi veľmi pomohlo pri zapamätaní si mojej hiragany! Stiahnite si toto.
Skvelé na zapamätanie kana. Rozpoznávanie rukopisu by však mohlo byť lepšie vyladené.
Milujte to jednoduché a rýchle použitie!
Naučil som sa písať katakanu pomocou vašej aplikácie a zistil som, že je to veľmi jednoduché. Ale z hiragany ma bolí hlava, aby som to gesto ovládal správne. Úprimne neviem, či je to chyba aplikácií alebo musí byť hiragana tak presne napísaná. Trvalo mi však veľa času, kým som dokončil iba jeden riadok. Možno ste to urobili pre nás, aby ste si rozvinuli dobrú zručnosť... alebo je to možno príliš presné. Ďalšia vec...vezmite si napríklad sa alebo ki, pri písaní má prestávku na spodnej časti...ale daná kana má plnú krivku. Ako sa to má správne napísať?! 4 hviezdičky za tento mätúci aspekt.
Milujem túto aplikáciu☺
Toto je skvelá aplikácia, ale môžem jej dať iba 4 hviezdičky, pretože thete nie je žiadna vzdelávacia stránka. Každá stránka začína testom a považuje sa za samozrejmosť, že už poznáte správnu odpoveď. Môžete a budete sa učiť týmto spôsobom, ale nie tak efektívne alebo rýchlo.