Post by spiropgosdosuf on Mar 16, 2022 6:08:48 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ trucuri pentru multe resurse ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
Mi-a plăcut până acum... jocul a spus că am atins un nou nivel și că trebuie să fac update pentru a continua să joc, dar nu am reușit să găsesc o modalitate de a actualiza. Am încercat chiar să reinstalez și nici asta nu a funcționat. multe investite, și acum nu pot juca....nu mișto.
드래곤 매니아 레전드 시뮬레이션 pqnl
Mi-am dorit foarte mult să-mi placă asta, dar o mare parte din ea este legată de mecanismele proaste de plata pentru câștig. odată ce treci de primii doi dragoni, toți au nevoie de 12 ore sau mai mult pentru a se reproduce și a ecloziona, iar clădirea pentru a genera și a adăposti apoi a costat cantități absurde de aur pentru a construi și a moderniza. Toate cele mai rele aspecte ale jocurilor mobile sunt cele care ucid jocurile altfel bune.
Jocul este frumos și bun Îmi place acest joc, dar am completat lista de recompense zilnice, dar nu primesc oul meu de apă Lilly dragon
Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! Arkada srwb
Acest joc este bun, dar acele probleme îl fac rău. Ecranul este destul de dezordonat, este plin de oferte și comutatoare. Nici măcar nu-mi văd decorul de la distanță îl fac curat.
Abonativa
E cel mai bun joc cu dragoni
Absolut indragostit de acest joc. Foarte distractiv de jucat și creează dependență
E un joc superb dar mă tot scoate fără motiv deasta numai 3 stele
Execrabil ca nu mai pot sa scot jocul din reclama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😡😡😡😠😠🤦♀️
Adaugati codul 3106970
Nașpa
Cel mai bun joc de cultivare a dragonilor.
Joc grozav, dar reclamele pop-up sunt insuportabile. Îmi place să pot viziona reclame opționale pentru un mic impuls suplimentar (bijuterii gratuite, creșterea accelerată etc.), dar par să apară în fiecare minut. Telefonul meu nu le poate descurca foarte bine, așa că închid jocul, doar pentru a primi un alt pop-up 15 secunde mai târziu.
Îmi place să joc acest joc. este un joc foarte bun și merită timpul tău, dar nu devii dependent și principalul lucru m-a făcut să învăț cum să am răbdare
Spune că trebuie actualizat, dar eu nu pot?
Urăsc acest joc din cauza adăugărilor enervante. Jocul este bun, dar adaosurile sunt insuportabile. După fiecare 5-10 minute, veți vedea un adaos. Este atât de enervant. L-am dezinstalat la nivelul 14 din cauza adăugărilor atât de multe.
Acesta devine acum un joc care plătește. Grafica este bună, dar dezvoltatorii fac dragoni noi în loc să facă jocul mult mai ușor de jucat pentru o perioadă lungă de timp. 70-80% dintre jucătorii Android, IOS și Windows nu au finalizat nici măcar 50% din colecția dragonului încă.
Dragon Mania Legends Simuliaciniai pntw
ESTE. LA. FEL. CA. BALAUR. ORAȘ. PUTIN. MAI. TARĂ
Am actualizat versiunea, încă nu funcționează😡😡
Mi se pare jocul distractiv și multe lucruri diferite de făcut.
TapGameplay | România VLIP.LV
Un gioc fr fm
Game credits for Dragon Mania Legends (Windows Apps) database containing game description & game shots, cover art, credits, groups, press, forums,
Ar fi fost interesant daca nu era p2w si plin de reclame =(
Jocul este plin de reclame și este doar o pierdere de timp! Nici măcar nu pot obține ușor mâncare! Achizițiile jocului sunt doar înșelătorii! Nu instalați! Edit: Nu pot actualiza jocul.
Este atât de bun încât poți să crești fiecare dragon, dar îl recomand persoanelor care au o conexiune bună la internet
Da
Îmi place atât de mult acest joc ❤❤ Edit(h piaf): dar prea mult reclamă
Unul dintre jocurile mele preferate de simulare! Există mai mult în joc decât doar creșterea dragonului tău, există misiuni secundare și jocuri, astfel încât să poți câștiga dragoni unici și alte obiecte. Iubește acest joc
Merge Dragons MOD APK [7.1.0] Cumpărături gratuite - 9MOD
Iubesc acest joc
Prea multe reclame neașteptate, vă rugăm să eliminați dezvoltatorii, chiar dacă sunteți un vip
Jocuri Google Play Pentru Windows își începe Versiunea Beta
Îmi place acest joc, dar vine mereu reîncercați, vă rugăm să verificați această problemă
Jocul este bine. dar când au loc bătălii, mă dă afară din joc de fiecare dată. Și nu vom vorbi despre reclame 🤨🖕
As vrea mai mult!
Legendele monștrilor sunt mai bune. Afișează reclame, dar numai dacă doriți să le vedeți.
nu se incarca
ドラゴンマニア・レジェンド シミュレーション guv
Se adaugă rapid la 30 de secunde. După aceea, jocul se reîncărcă... 😠😡😢 este un joc bun, cu excepția adăugărilor și a reîncărcării... face o conexiune mai ușoară de la server...mulțumesc...
Nu îmi place că acum când vreau să intru pe aplicație mă scoate automat și nu vreau să o dezinstalez ,ce sa fac?
Reclame, sigur că vă așteptați la ele. Dar acum sunt difuzate reclame când nu văd o reclamă, când sunt în mijlocul unei bătălii. Si cand jocul este deschis in fundal?? Aplicația nici măcar nu este complet deschisă și aud reclame care nu se opresc până când închid complet jocul.
Ce este în neregulă cu actualizările, aplicația îmi spune că nu sunt conectat la internet. Actualizările de Crăciun 2021 sunt oribile, nu mai pot evalua jocul
Dragon Mania Legends; ◦ reporting bugs (in Jira/ Trello or internal bub submission tool) after gathering the required data from testing and internal tools;
uimitor este un joc grozav care îți atrage atenția cu mereu ceva de făcut, de la misiuni zilnice la bătălii la evenimente, este sincer un joc grozav cu imagini uimitoare precum desene animate pentru întreaga familie
GENIAL dacă vă plac jocurile cu mai multe lucruri de făcut, asigurați-vă că le descărcați, foarte intrigant și atât de multe lucruri interesante de făcut și deblocați lucruri noi.
Reclamele fără oprire. Acest joc este distractiv de jucat, iar reclamele pentru accelerații, o bijuterie gratuită, rotirea roții libere sunt perfecte. Dar acest joc are reclame pop-up, deoarece ești doar pe ecranul principal privind lumea ta. Unele dintre ele durează 30 de secunde, apoi trec la o pagină de introducere timp de 15 secunde și la pagina de închidere timp de 5. Încărcați doar uitați-vă la thinks. BOOM reclama. Treci prin asta, adună aurul... Comercial. Adăugați la asta, chiar dacă plătiți pentru lucruri, încă primiți reclame. Îngrozitor.
Dragon Mania Legends Simulatie qkpo
Joc foarte drăguț și foarte plin de satisfacții, obțineți un legendar gratuit doar dacă vă conectați la contul dvs. și nu este doar un joc legendar și cu multe epici foarte distractiv
Nejucabil din cauza reclamelor care apar la fiecare 2 secunde, plus că nu există niciun fel de insensibil să măcinați jocul, deoarece puteți cumpăra dragoni de eveniment prin achiziționarea aplicației și aveți toate elementele deblocate.
Recomand
𝙰𝚍 𝚒𝚜 𝚖𝚘𝚛𝚎 𝚝𝚑𝚊𝚗 𝚐𝚊𝚖𝚒𝚗𝚐. 𝙸𝚗 𝚎𝚟𝚎𝚛𝚢 20 𝚜𝚎𝚌 𝚊𝚍𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚒𝚗𝚐 .în mod repetat 𝚜𝚎𝚌 𝚊𝚍𝚜 𝚌𝚘𝚖𝚒𝚗𝚐 .în mod repetat 𝚜𝚎𝚌 mai bine...